Senger som gir bedre søvn

29 september 2021
Johanne Larsen

Når man sover godt, så får man mer overskudd i hverdagen. Det er blitt forsket mye på hvordan søvn og velvære henger sammen, men visste du at sengen du sover i også kan ha noe å si? Her skal vi se litt nærmere på hvordan du skal tenke når du skal kjøpe ny seng, og hvor du enkelt kan finne seng online. 

Slik finner du riktig madrass 

Å finne en god seng, handler faktisk først og fremst om å finne riktig madrass. Det er nemlig ikke sånn at designet er altavgjørende, men det er faktisk kvaliteten og egenskapene til den madrassen du velger. Det burde faktisk være i flertall, for det er lurt å ha mer enn èn madrass. Du tenker kanskje at dette er et litt smør på flesk scenario, men det trenger det absolutt ikke være. Det er nemlig sånn at flere madrasslag samarbeider for å gi deg best mulig støtte og komfort, og det er det du skal tenke på når du skal velge. 

Bedre Netter er eksperter på senger, og kan guide deg til å finne helt riktig madrass for nettopp deg. Da slipper du kjipe og dårlige madrasser og kan finne akkurat det du leter etter, som holder i mange år fremover. 

Når man snakker om å finne riktig madrass, så handler det om fasthet. Uansett om det er en rammemadrass, en kontinentalseng eller kanskje til og med en regulerbar seng man skal kjøpe, så er fastheten avgjørende. Det er nemlig sånn at madrasser kommer i ulike fastheter, og mange har en tendens til å velge en for myk madrass som ikke gir den støtten man trenger. Derfor skal man som hovedregel velge det som heter fast fasthet, hvis man veier over et visst antall kilo. Det er også lurt å velge en madrass av et materiale som avleder fukt og som også gir støtte, gjennom for eksempel komfortsoner og pocketfjærer. 

Flere nyheter