Pynt hjemmet med flotte plakater

06 juli 2021
Johanne Larsen

Det er mange spennende ting man kan gjøre med plakater når man skal friske opp litt i hjemmet. Noen ganger er det faktisk ikke mer som skal til. Det skal vi se litt nærmere på her. 

Fortell hvem du er

En smart ting som plakater kan bidra til når man henger dem på veggen, er å fortelle noe om hvem du er. Det er rett og slett en smart måte å sørge for at andre forstår noe om hvem du er, hva du liker og hva du står for. Det trenger ikke å være så bokstavelig som et sitat, men det kan være en film, en ting eller kanskje til og med bare en farge eller en fargekombinasjon? Det er mange måter å gjøre det på, fra det helt abstrakte til det mer konkrete. Det er helt opp til deg hvordan du vil bruke plakater for å uttrykke hvem du er.

Hvis du tilhører dem som gjerne vil ha personlig stil i innredningen din, kan plakater være akkurat det du ser etter for å kunne få det uttrykket du gjerne vil, og finne en god og lettlesbar måte for andre og forstå hvem du er på. 

Forvandle barnerommet til tenåringsrom 

Du kan også bruke plakater hvis det er på tide å forvandle barnerommet til tenåringsrom. Ti den flyr, og plutselig er det på tide at rommet reflekterer identiteten til tenåringen. Da kan plakater være nyttige for at tenåringene føler seg hjemme – fordi det er enkelt å finne noe representativt, uten nødvendigvis å skulle pusse opp fra bunnen. Et strøk maling, nytt sengetøy og kanskje en kul lampe – så er du der. Plakatene blir prikken over i’en og den perfekte måten å reflektere tenåringens personlige stil. Det er ikke mer som skal til, og du kan dermed enkelt forvandle barnerommet til et flott og lekkert tenåringsrom. 

Flere nyheter