Profesjonell rusbehandling for alle

07 august 2019
Maria Laugesen
Profesjonell rusbehandling for alle

Sliter du med rusmiddel avhengighet, da har du kanskje før tenkt på å oppsøke hjelp. Men hvem går man egentlig til, og hva innebærer det? Selvom familie og venner ofte har de beste intensjoner om å hjelpe, så har de ikke de nødvendige redskaper eller viten til å kunne dette. Derfor kan det klart anbefales å søke en profesjonell behandlingsplass for å få den beste, tryggeste og mest effektive behandling mot rusavhengighet. Hos https://www.heimveg.no/ tilbyr et slikt forløp med profesjonell avrusing i trygge omgivelser skjermet fra offentligheten, slik at du kan forholde deg anonym fra venner, familie og bekjente. 

Forløpet kan foregå på forskjellige måter, og dette skyldes at det alltid blir tilpasset individuelt etter dine ønsker og behov. Det vil si at det avhenger av din avhengighet, din øvrige helse, samt dine personlige ønsker. På den måten oppnår man de beste resultater og sikrer en holdbar og hensiktsmessig avrusing. Ofte vil det dog bestå av to forskjellige deler, nemlig en medikament-basert og en psykologisk eller mental del. I den medikament-baserte vil du motta nøye utvalgt og dosert medisin til å minske og forebygge abstinenssymtpomer. Det minsker det fysiske ubehaget ved å slutte på et rusmiddel eller alkohol. I den psykologiske får du hjelp til forskjellige redskaper og verktøy som du kan bruke når du er på egen hånd, dere arbeider på økt motivasjon og vilje, samt har samtaler om din avhengighet og årsakene bak denne.

Alt dette varetas selvfølgelig av spesialister som er utdannet på området. Det er fagfolk som leger, sykepleiere, psykologer og lignende som arbeider sammen med deg mot en rusfri hverdag. Så er du interessert i å bli kvitt din avhengighet, så kontakt Heimveg for å høre mer om behandlingsforløpet og dine muligheter. De tar imot folk med alle typer rusmiddelavhengighet, uansett alder, helse og varighet.

 

Flere nyheter