Lys når du skal pynte opp barnerommet

30 mai 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er mange smarte grep man kan benytte seg av når man skal friske opp barnerommet. Det kan fort være sånn at barnet har skiftet preferanser, og da gjelder det å finne raske, men gode løsninger. Det skal vi se litt nærmere på her så du kan få det akkurat som barnet vil. 

Frisk opp på 1-2-3

Det kan være små ting som gjør at barnet plutselig føler at det kanskje er på tide å friske opp barnerommet. Det er jo sånn at barn vokser utrolig fort, og de fleste barn gjennomgår en rekke faser med ulike interesser. Da er det ikke sånn at man bare konstant kan kjøre samme tema, og selv om man ikke trenger å skifte hver gang interessene skifter litt, er det av og til på tide å friske opp ordentlig.

Det finnes heldigvis mange smarte og enkle måter man kan gjøre det på. Man kan for eksempel enkelt køjøre på med et strøk maling eller nytt tapet. Det finnes også mange fine plakater, bilder og kanskje til og med fototapeter som kan gjøre barnerommet som nytt igjen. Det trenger med andre ord hverken å være særlig komplisert, eller skulle innebære at man må pusse opp fra topp til bunn. 

led lyskilder

Bruk lys

En annen smart løsning som du kanskje ikke har tenkt over (enda), er at man enkelt kan bruke led belysning når man vil friske opp barnerommet. Lys-striper kan lages i forskjellige tema og brukes kreativt på en måte, så barnerommet ikke bare skiller seg ut fra alle andres barnerom, men også føles helt nytt på 1-2-3.

Bruk led lys på veggene, i tak og rundt vinduskarmer for å skape et helt nytt uttrykk på barnerommet. Det går fort og er en enkel løsning som gir store resultater – derfor er led lys perfekte når du skal friske opp barnerommet. 

Flere nyheter