Kjøp Bobil i Namsos og dra på ferie gjennom Europa

20 desember 2020
admin

Kjøp Bobil i Namsos og dra på ferie gjennom Europa.

Hvis det er ting pappa elsker å fortelle om, så er det hvordan han, sammen med de to eldste søsknene mine reise på biltur med bobil gjennom Europa da de var små. Det var riktig nok på 70-tallet, men på mange måter tror jeg at vi alle samme er klare for å gjenopplive den måten å holde ferie på.

For med både klima-endringene bankende på døra og en global pandemi som begrenser hvordan og hvor vi kan reise, så er vi plutselig i en situasjon der vi ser etter muligheter for hvordan vi kan ha ferie sammen. Litt inspirert av fortiden, så kjøpte pappa faktisk nylig en Bobil i Namsos som familien vår skal dele.

Personlig synes jeg det er verdens aller beste idé og håper at det kan bety både turer sammen og turer for hver av oss i familien, med våre venner og kjærester. Uansett hva, så elsker vi alle den oppgraderingen.

Til minne om fortiden, med håp for fremtiden

Det er lett å glorifisere fortiden og de gode minnene man har. Man glemmer at man må huske på alle de praktiske tingene ved å ha kjøpt en Bobil i Namsos, men husker alle de gode tingene. Men selv om de praktiske tingene blir realiteter igjen når man er på tur, å tror jeg at de er like fort glemt igjen når vi kommer tilbake fra tur.

Kjæresten min og jeg var på vår første tur her i sommer og det var helt fantastisk. Vi har allerede glemt alt om å tømme doen, huske å fylle på vann, sørge for at gassen er trygg og alt det der. For det er ikke det turen handler om og det er ikke det vi kommer til å huske. Sånn er det alltid!

Flere nyheter