Har du behov for hjelp utenfor kontortiden?

19 juli 2020
admin

Har du behov for hjelp utenfor kontortiden?

Det kan være mange grunner til at man har behov for en låsesmed. Kanskje du jobber som sikkerhetsvakt og finner ut at nøklene til bygningen har blitt innelåst med smekklås og du ikke kan komme inn til reserve-nøklene fordi de også er låst inne. Rimelig kjipt, men heldigvis er det en rimelig grei løsning på det også: en lokal låsesmed i Lier. Norlås alltid klare til å komme ut for å hjelpe, uansett om det er til privat eller erverv.

 

Døgnbemannnet vakttelefon

Står du med behov for hjelp midt på natten? Eller bare fem minutter etter at kontortiden er over og telefonene stengt? Kjipe greier, du må vente til i morgen. Tenk om låsesmeder hadde vært sånn? Herregud, jeg vil ikke tenke på det engang. Jeg har aldri skjønt hvorfor viktige ting i livet skal skvises inn i kontortider, når livets utfordringer på ingen som helst måte forholder seg til kontortider. Som sikkerhetsvakt jobber man jo i hovedsak på de tidspunktene som andre ikke jobber, fordi det på de tidspunktene er større risiko for innbrudd. Men hva hvis du mister nøklene eller låser dem inne med smekklås ved en feil? Da er det bra at andre også heldigvis jobber utenfor kontortidene, hvis ikke hadde vi alle sammen vært i trøbbel hvertfall.

Din låsesmed i Lier

Hvis du jobber i Lier er det genialt å ha nummeret eller en direkte kontakt til en lokal låsesmed i Lier – nettopp fordi det senker den samlede ventetiden. For det å drive og google akkurat når man egentlig har behov for hjelp er nesten like irriterende som å ha låst seg ute. Hvis du jobber med sikkerhet er det ekstra viktig for ansvaret ditt er større enn hvis du som privatperson ha låst deg ute. Rask hjelp blir den beste hjelpen og en låsesmed i Lier er akkurat det.

Flere nyheter