Følg din pakke overalt

03 juni 2019
Maria Laugesen
Følg din pakke overalt

Når du sender en pakke – enten det er som bedrift eller som privatperson – så kan det virke litt utrygt at man ikke vet hvordan den kommer fra A til B, samt hvor den befinner seg underveis. Det er en fordel å ha styr på pakkens vei fordi man kan se når den befinner seg hvor, man kan forsikre seg om at den følger planen, og man har en bedre idé om når den vil ankomme. Derfor er pakkesporing ikke kun en god tjeneste for mottakeren av en pakke, men også for avsenderen. Det er en tjeneste som gjør logistikken enklere, og som øker følelsen av trygghet for avsender og mottaker på samme tid.

Pakkesporing er en tjeneste som tilbys av langt de fleste fraktselskaper på markedet. Du kan for eksempel finne det hos store virksomheter som UPS, Bring og FedEx. Avhengig av land og selskap, så kaller de det forskjellige ting – rett fra pakkesporing til Track and trace, som teknisk er det riktige navnet på systemet. Det fungerer ved at pakken scannes hver gang den kommer i kontakt med en ny person eller flyttes. Dette skjer ved den strekkoden som sitter på pakken, og som inneholder alle de nøvendige informasjoner. Denne informasjonen er også tilgjengelig for deg, og derfor kan du altså følge med på pakkens tur helt fra start til slutt. 

Hos Billigpakke.no blir det enkelt å følge pakker fra alle fraktselskaper – både Bring, UPS, DHL og FedEx, men også skandinaviske Posten eller PostNord, som ellers ikke tilbyr pakkesporing normalt. Du skriver bare inn det nummeret du får opplyst som ordre- eller forsendelsesnummer, og så finner systemet frem til din pakke. Det gjelder uansett hvilket fraktselskap du har valgt, og det gjør det raskt og enkelt for deg fordi du kan finne alle forsendelser på én og samme side.

Flere nyheter