Skap stemning med et velduftende hjem

19 juli 2021
Johanne Larsen

Et velduftende hjem er et konsept som er blitt mer og mer populært, og det er faktisk ikke så rart. Det er kanskje lett å tenke at det bare er en gimmick, men duft er noe som påvirker oss i stor grad, og kan også fortelle mye om oss. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan skape stemning med duft i hjemmet. 

Finn din signaturduft

Det er ikke bare med parfyme man kan finne sin signaturduft, det kan du også gjøre med romparfyme og dufter som du kan ha i hjemmet. Dette er noe som kommer i flere former. Du kan få air wick, duftpinner, romparfyme, olje, oljebrenner og diffuser. Det er mange muligheter, og det skyldes rett og slett at dette er blitt et såpass populært fenomen de siste årene. 

Når du skal finne din signaturduft til hjemmet, så er det lurt å tenke litt på hva du vil signalisere med duften din. Er det et rolig hjem, vil du helst ha feminine dufter eller dufter som er litt mer ‘kantete’. Så kan du gå i gang med å finne den duften som passer perfekt til deg og dine behov. 

Lav en duftgarderobe til hjemmet 

Selv om det er lurt å finne en personlig duft som sier noe om nettopp deg og ditt hjem, kan det også være utrolig praktisk å ha litt flere forskjellige dufter å velge mellom når man har gjester, og som kan skape forskjellige stemninger i hjemmet. Det kan for eksempel være forfriskende dufter eller dufter som virker avslappende, som lavendel. Du kan finne et stort utvalg på Coolpriser.no, så du kan finne dufter som passer perfekt til nettopp deg og dine behov. Dermed er det ingen grunn til å ta til takke med et hjem som bare dufter av møbler og ting, når man kan sette sitt helt eget preg på hjemmet gjennom duft og parfyme. 

Flere nyheter