Sånn finner du riktig seng til ditt behov

31 mai 2021
Johanne Larsen

Det er ikke alle som er klare over hvor stor rolle en god seng faktisk spiller når det kommer til å sove godt. Her skal vi se litt nærmere på hva en god seng egentlig er, hvordan du finner den og om man kan kjøpe gode senger billig. 

Hva er egentlig en god seng? 

Først må vi finne ut av hva en god seng egentlig er. Det er nemlig ikke sånn at en seng er den beste for alle, nei vi har alle sammen forskjellige behov, og det er viktig å være oppmerksom på disse når man skal velge riktig seng. En god seng er selvfølgelig behagelig, men mange har faktisk en tendens til å velge en seng som føles behagelig når man prøver den – og det er ikke alltid den riktige. Det er nemlig sånn at selv om en seng skal være behagelig, så skal den også gi god støtte – og det som føles behagelig å ligge på i to minutter når man prøver en seng, er kanskje ikke like støttende og behagelig etter 7-8 timers søvn hver natt. Derfor er det viktig at man tenker på noen litt andre faktorer når man skal velge ny seng – som vekt og sovemønster.

Hvor mye du veier har nemlig en hel del å si for hvilken fasthet du skal velge på madrassene dine. Det er lurt å ha flere madrasser som kan jobbe sammen om å gi deg best mulig støtte, derfor er det ingen grunn til å undervurdere overmadrassen, som kan gi deg det ekstra du trenger. 

Kjøp seng online

Det er faktisk mulig å kjøpe seng på nettet, og det kan være en bedre løsning enn å kjøpe i butikk. Da velger du nemlig ut fra noen helt andre faktorer enn når du prøver en seng, og det blir lettere å velge den fastheten man trenger, og ikke den som føles behagelig når man prøver. Finn og kjøp senge på tilbud.

Flere nyheter