Sånn blir du god til å løse rubiks kube

31 august 2021
Johanne Larsen

Har du lyst til å lære deg å løse en rubiks kube? Her skal vi se litt nærmere på hvordan du finnernes rubiks kube, og hvordan du kan lære deg å løse den. 

Finn rubiks kube på nettet

Før du kan begynne å lære deg hvordan kuben kan løses, så er det en god ide å ha en fysisk kube i hånden. Det er heldigvis mange steder du kan kjøpe en god rubiks kube i dag, og det kan være en god ide å finne et sted der du har litt forskjellig å velge mellom. Du kan selvfølgelig enkelt finne en klassisk Rubiks kube, men det finnes utrolig mange varianter og farger, og du kan finne en kube som passer perfekt til deg og dine behov. Kanskje er du allerede en reser på å løse den klassiske kuben, og vil gjerne avansere til noen av de litt mer kompliserte kubene? 

Da kan du finne en rubiks cube from MasterCubeStore.no, og komme i gang med å bli kubemester allerede i dag. Det er nemlig noe som de aller fleste kan lære seg, men hvordan gjør man det egentlig? 

Lær deg å løse kuben 

Det finnes flere kjente og kjære fremgangsmåter for å lære seg å løse kuben, og noen av dem er kanskje enklere enn du tror. Det er nemlig sånn at det er triks ved alt, og det gjelder også for Rubiks kube. Dermed så er det lurt å vite hvordan man skal tenke og gå frem, fremfor å skulle prøve å løse kuben på egenhånd. Det er nemlig ikke bare lett å gjennomskue hvordan kuben fungerer, og hvordan man løser den raskest. Det blir holdt mesterskaper i å løse kuber så raskt som mulig, både Rubiks kuber og professorkuber, og derfor er det som regel et mål å løse kuben på kort tid. Da kan du også ha konkurranse med deg selv. 

Flere nyheter