Kjoler til alle kroppsfasonger

03 mars 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er mange flotte kjoler på markedet å velge mellom, og det er mange som har fått øynene opp for kjolen som kjerneplagg. Det er nemlig fordi kjolen er allsidig, kan brukes i kombinasjon med andre ting og som et helt antrekk helt alene. Her skal vi se litt på hvordan man finner kjoler til alle kroppsfasonger. Det er nemlig kanskje ikke så komplisert som du tenker. 

Finn din fasong

Når det kommer til å finne din fasong på kjoler, handler det om hva du ønsker å fremheve. Er det noe du er spesielt fornøyd med med kroppen din – flotte ben, en flott barm eller kanskje en flott midje? Det kan være hva som helst, og gjerne også flere ting, og det finnes kjoler som kan fremheve det. En omslagskjole, kan for eksempel fremheve både barm og midje, i tillegg til å skape en flott illusjon av timeglassfasong. Alt etter hvilken lengde man velger, kan en kjole være svært flatterende for ben. Det er mange muligheter, og det finnes kjoler med alle ermelengder og typer, så du kan finne noe som passer perfekt til deg.

kjoler

Puffermer har vært svært populært de siste årene, men det er viktig å tenke på at puffermer også kommer i flere størrelser. Du kan være med på trenden, og samtidig velge den størrelse puffer som passer til deg og dine preferanser. Alle er forskjellige, men når man lærer kroppen sin å kjenne, så finner man ut av hva som fungerer. Da får man brukt mer av garderoben og kan ha det mer gøy med klær! 

Fin din stil 

Det er selvfølgelig også viktig å finne sin stil når det kommer til kjoler, men det er også essensielt å vite at man kan bruke kjoler til å prøve en ny stil – og bare trenge å kjøpe ett plagg! 

Flere nyheter