Har du en tannlege i Trondheim?

03 desember 2020
admin

Har du en tannlege i Trondheim?

Du bor i Trondheim, men har du en tannlege? Du vil bli overrasket over hvor mange som ikke vet hvem tannlegen deres er. For mange er det å gå til tannlegen noe de gjør når det oppstår et behov. Det kan for eksempel være fordi man har fått plutselig tannpine og akutt trenger hjelp av en tannlege, eller det kan være fordi man har visdomstenner som plutselig begynner å gjøre vondt.

Uansett hva grunnen er, så er det ikke den aller beste måten å møte tannlegen sin på. Vi vet at vi skal pusse tennene to ganger om dagen. Vi vet at vi skal bruke tanntråd, selv om mange av oss ikke gjør det, og at fluor kan hjelpe oss med å holde tennene våre sterke. Men det er mange som ikke vet at det er smart å gå til tannlegen to ganger i året for å få en tannrens og en kjapp sjekk samtidig.

Forebygg i steden for å reparere

Det å ha en tannlege i trondheim, der du bor, er alfa og omega for tannhelsen din. Det å ha god tannhelse er helt essensielt for god helse på generelt plan og det betyr mye for hvordan vi har det. Når man ikke går til tannlegen er det ikke bare mulig at det bygger seg opp ting på tennene som en tannpleier lett kunne renset vekk under en helt vanlig tannrens, men det kan også utvikle seg store hull som man ellers hadde hatt god tid til å enten stoppe eller gjøre noe med før det gikk så langt.

Gå til tannlegen ofte

Det er ingen av oss som gleder seg til å dra til tannlegen, men jo oftere man gjør det, jo mindre skummelt føles det. Hvorfor ikke utnytte det og få inn de to årlige avtalene samtidig?

Flere nyheter