Få en DisplayPort kabel til ditt hjem

25 mai 2020
Maria Laugesen

En DisplayPort er en kabel som oftest anvendes for å forbinde video til en ekstern skjerm, men den kan også anvendes for å bære USB, lyd og andre typer data. Dette kan minne om en HDMI, men DisplayPort systemet anvendes primært innen PC-systemer, PC-displaysog IT-teknologi.

Den tilbyr nemlig funksjoner som er langt mer avanserte enn ved andre digitale forbindelser. Og dermed gir den oss nye muligheter innen PC-skjermer, digitale skjermer og annen forbukerelektronikk. Det er utviklet som en erstatning for eldre forbindelser som DVI og VGA, og her har du virkelig noe som vil følge med inn i fremtiden.

Siden DisplayPort standarden ble utviklet har produktet blitt utviklet løpende. Derfor finnes i dag en rekke forskjellige versjoner på markedet. Hvilken av disse du velger avhenger selvfølgelig av dine behov, og hva du ønsker å forbinde.

Med nyere versjoner følger med forbedret kvalitet og flere muligheter, og skal du derfor kjøpe et nytt DisplayPort kabel kan det anbefales å gå med den nyeste versjonen. Er det derimot erstatning for en eldre modell som har blitt ødelagt eller bortkastet, da kan det være faktorer som gjør at du med fordel kan velge en eldre versjon.

Uansett hvilken DisplayPort kabel du er på utkikk etter, så kan du finne det hos https://www.123elektronikk.no/displayport-kabler/. Her tilbyr de et stort utvalg av kabler som forbinder DisplayPort standarden med USB-C, HDMI, VGA, DVI osv.

På den måten kan du finne presis den kabelen som du er på utkikk etter, uansett dine ønsker og behov. Du kan også få ulike adaptere som gjør det mulig å endre én forbindelse til en annen, dersom du ikke har de nødvendige inputs eller outputs. Kvaliteten er i topp på hele utvalget, så uansett hvilken du velger er du sikker på å få en DisplayPort kabel som lever opp til den absolutt høyeste standard.

Flere nyheter