Er du i gang med et byggeprosjekt hjemme?

17 juni 2020
admin

Er du i gang med et byggeprosjekt hjemme?

Skal du pusse opp, rive ned, rydde opp eller renovere? Da kan en container være akkurat det du trenger. Enten du skal jobbe på hytta eller hjemme, kan nemlig en container være det aller mest praktiske når det kommer til å bli kvitt affald fra prosjektet man er i gang med og da trenger du en kran. Byggeaffald og byggematerialer er ofte for stort og vanskelig å sortere og selv få til gjenvinning, og hvis man bare har en vanlig bil eller har leid en varebil, kan det være alt for omfattende å bli kvitt søpla selv, uten en container. Det å låne en container er noe mange benytter seg av, og ved leie av en container kommer leie av en kran. En container kan være en kjempestor hjelp og de som sitter på kompetanser er de som leier ut kraner. De leier helt sikkert ut containere også, sånn at man kan få alt et sted. Det hadde hvertfall vært veldig deilig. 

Høy faglig kompetanse

Med lang erfaring i bransjen kan Peder Nåålsund Transportforretning være det riktige valget for deg, eller for meg og min fremtidige båt. De tar på seg masse forskjellige oppgaver, uansett hvor små eller store de er og jobber med oppgaver innen for kraning, transport og båt. De tilbyr sjøsetting i Ålesund, Giske og Haram. Med kompetente medarbeidere som kontinuerlig oppdateres med kurs og sikkerhetsoppdateringer innenfor bransjen, er det er valg som føles både trygt og praktisk. Uansett hva slags utfordring man har kan de hvertfall hjelpe med eller veilede til det aller meste. Som for eksempel hvilken kranbil som burde velges, for eksempel til bruk sammen med en container.

 

Erfaring med flytting av containere

Hos Peder Nåålsund Transportforretning har de lang erfaring med oppgaver der en kran er viktig og kan veilede om hvilken kran som er best til oppgaven. Til å flytte containere er en av de mest praktiske kranbilene Scania med Palfinger 26TM kram — som kan brukes til alle mulige slags oppgaver som å ordne frakt av byggevarer, belegningsstein, containere, boblebad og masse andre ting. Det er en kran som både blir brukt til brakker og containere, når de ikke blir brukt til å kjøre materialer som stålvarer.

Flere nyheter